Uitbreiden en mogelijkheden

Gepubliceerd op 19 augustus 2020 om 20:41

Het is vandaag zes maanden geleden dat ik moeder werd van Eleanor, en dat brengt mij een moment om even stil te staan bij alle veranderingen in mijn leven sinds die tijd. Wat heb ik ongelooflijke stappen gemaakt. Eleanor doet het super goed, ze groeit als kool en haalt al haar mijlpalen ruim voordat ze die zou moeten halen. Ze eet al af en toe lekker mee met de lunch en het avondeten, wat ze ontzettend leuk vind. Dave heeft zijn nieuwe functie op werk, die hij erg leuk vind om te doen, niet geheel onbelangrijk. Ik heb nu DAiLY soaps, om mijn lege uurtjes thuis mee te  vullen. En daarnaast zijn we druk bezig met de bouw van ons nieuwe huisje, met in de planning een eigen zeepstudio in de schuur! Zie je het al voor je? Mijn eigen mini lab om mezelf terug te trekken en al mijn mooie dingetjes te maken!

Het zal nog even duren voordat het zo ver is, maar een studio om al de zepen op te slaan bied ook veel andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld, verschillende recepten. Nu gebruik ik voor al mijn zepen hetzelfde basisrecept, maar als ik meer plek heb kan ik meer maken en dus ook recepten aangepast voor meerdere huidtypes. Nu gebruik ik een recept die toe te passen is op vrijwel alle huidtypes, wat prima is, maar een droge huid heeft toch andere behoeftes dan bijvoorbeeld een vette huid. En daarnaast zijn er dan mogelijkheden voor shampoo zepen, zeep speciaal voor het gezicht of zoutscrubs! Het lijkt me ontzettend leuk om me in de verschillende mogelijkheden te verdiepen.

Nu moet ik natuurlijk niet te snel te groots gaan denken, er zijn een hoop dingen die ik eerst zal moeten regelen. Zo zal ik eerst mijn klantenkring uit moeten breiden, mijzelf promoten en moeten zorgen dat DAiLY soaps goed genoeg gaat lopen. Als ik er zo veel energie in ga steken zal ik er natuurlijk wel wat voor terug moeten krijgen. Daar ligt de focus dus, mezelf bekend maken op de markt. Toch lijkt het me leuk om de shop uiteindelijk uit te breiden met dit soort producten.

 

Welke producten zou jij graag zien in de webshop van DAiLY soaps? Ik dacht zelf ook aan gepersonaliseerde producten, zoals voor een bruiloft of een baby borrel. Door de bruid of kersverse ouders zelf ontworpen om mee te geven aan hun gasten of kraambezoek. Dit kunnen gewoon blokken zeep zijn, zoals jullie nu in de webshop gewent zijn, maar het kunnen bijvoorbeeld ook zeepjes zijn in de vorm van cupcakes, of donuts. Ik zou zelfs een grote taartzeep kunnen maken en deze in punten snijden! Het lijkt me geweldig om hiermee te experimenteren. Misschien zou ik ze dan ook als losse producten in de webshop zelf kunnen verkopen, wat denken jullie?

Foto: Brooke Lark


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.