De markt op!

Gepubliceerd op 2 september 2020 om 13:43

Zodra ik DAiLY soaps opstartte had ik al fantasieën om mijn producten mooi uit te kunnen stallen op een markt of een festival. Oké, ik moet eerlijk bekennen dat die fantasieën al veel eerder aanwezig waren. Ik bezoek met regelmaat verschillende markten en festivals en kom dan de leukste en mooiste spulletjes tegen. De mooiste kraampjes zijn die van de mensen die zelf een initiatief hebben genomen om iets te maken of verbeteren op een gebied waar zij zelf in geloven. Zoals bijvoorbeeld natuurlijke producten, veganisme, producten uit de lokale omgeving, et cetera, et cetera. 

 

Geen markten

Nu zijn we met zijn allen erg voorzichtig geworden sinds 2020, dus op een markt staan zat er voor mij dit jaar niet in. Veel markten werden afgelast, en de markten die door zijn gegaan werden een stuk minder bezocht. Op de markten die wel druk werden bezocht had ik dit jaar liever niet willen staan. Ik werk op een revalidatieafdeling met ouderen en ik heb een klein baby'tje thuis, dus het risico vond ik simpelweg te groot.

Ik was niet de enige die dat vond, want terwijl ik mijn bedrijfje aan het opzetten was, waren Soraya en Nicole druk bezig aan een geweldig initiatief: de Online Creamarkt! Ik heb het al eens in een eerdere blog benoemd. Net als ik vonden zij het ontzettend jammer dat de markten niet door konden gaan, zo kwamen ze op het idee van de online creamarkt. Een markt die iedereen veilig en rustig vanuit de eigen luie stoel kan bezoeken. Ik zeg: Topidee!

 

Online Creamarkt

Op de Online Creamarkt is plaats voor dertig kramen voor creatievelingen om vijf van hun originele handgemaakte producten uit te stallen. Daarnaast kun je als bezoeker ook een creatieve workshop volgen en je mag met alle standhouders een praatje maken via social media.

Ikzelf kwam achter het bestaan van de Online Creamarkt doordat ik koekatelier volg op instagram, en zij deed mee aan de tweede editie van de markt. Ik vond het simpelweg geweldig, en ik wist meteen dat ik hier ook eens aan mee wilde werken. Niet wetende dat dit de volgende ronde al zou gebeuren! Het zag er zo goed georganiseerd uit! Er stonden geïllustreerde portretten van elke deelnemer achter de kramen en via de kramen kon je gelijk naar de webshops om producten aan te schaffen, of naar de social media accounts om deze makers te volgen. Alle kraampjes vulden elkaar goed aan en wisselden elkaar goed af qua producten. Gewoon goed geregeld.

 

Mijn beurt!

En nu ben ik aan de beurt, samen met 29 andere creatievelingen ben ik gekozen uit meer dan 170 aanmeldingen om op de markt onze eigen producten aan te bieden! Voor de kraam heb ik een aantal zeepjes uit de nieuwe collectie gekozen, de Pile of Leafs, Hallowpumpkin en Scentless Fire zullen gaan pronken op de planken, maar daarnaast komen ook de Havermout Melk Honing en Strawberry Scrub trots in de kraam te staan. Ik hoop natuurlijk dat ik nieuwe klanten mag ontvangen via de Online Creamarkt, maar het lijkt me ook geweldig als we nog meer vrienden mogen verwelkomen op de facebook-pagina of op instagram

In ieder geval hoop ik jullie allemaal tegen te komen! En neem dan gelijk even een kijkje bij de andere geweldige kraampjes.

De markt vind plaats op 25-26-27 september en 2-3-4 oktober.

Zie ik je daar?!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.