Ik kies Handgemaakt!

[6 november 2020] 

Misschien hebben jullie het al wel in de gaten gehad, maar sinds een aantal weken ben ik een samenwerking aan gegaan met een aantal hele leuke makers. Ieder hebben zij hun eigen winkeltje met hun eigen specialiteiten. Het is een ontzettend divers en gezellig groepje, we vullen elkaar goed aan en spuien regelmatig leuke nieuwe ideeën in ons makers appje.

 

Samen hebben wij de website www.ikkieshandgemaakt.nl opgezet. een platform door makers voor makers. Regelmatig organiseren wij hier een gezellig festival en nodigen makers uit om zich aan te bij ons aan te sluiten en hun spulletjes uit te stallen op een pagina die speciaal voor hen is ingericht. Zo proberen wij om deze verborgen schatten eens goed in de spotlight te zetten. Het is lastig om als klein bedrijfje op te vallen in de massa, daarom ben ik alleen maar trots dat ik onderdeel mag zijn van deze organisatie en hen een steuntje in de rug te bieden.

 

Naast dat we de makers helpen geven we ook de bezoekers een kans om deze leuke bedrijfjes te vinden, want eerlijk is eerlijk, dat kan ook erg lastig zijn. Ik hoor vaak dat mensen graag kleine ondernemers steunen, maar dat ze simpelweg geen idee hebben waar ze die ondernemers eigenlijk moeten vinden. Nou, dan kom je dus naar ons! Want bij ons kun je regelmatig nieuwe makers en spulletjes ontdekken.

 

Bezoek vanaf 13 november ons winter festival!

 

Wie houdt er nu niet van mooie, unieke en handgemaakte spulletjes? Ze zijn zo veel persoonlijker en leuker om te geven en te maken! Daarom zal je op onze festivals alleen maar handgemaakte items vinden.

 

Ik kies handgemaakt!

Jij ook?

Ik kies handgemaakt is een initiatief van:

Alice van Awolffmade

Alice ontwerpt mega gave kaarten. Je kunt jou eigen portret bij haar laten maken, bijvoorbeeld op een verhaalkaart. Hoe vet is dat!? Wist je dat Alice ook de illustraties van ik kies handgemaakt heeft ontworpen?

 

Cathelijne van Cathsglas

Bij Cathelijne kun je terecht voor schitterende glazen woon decoraties. Je weet niet wat je ziet! Laat jou eigen glazen raamhanger door haar ontwerpen! Je zult werkelijk versteld staan.

 

Daphne van Daphne van der Meulen Jewelry

Daphne maakt hele mooie, aparte sieraden met klasse. Haar sieraden zijn uniek, en perfect voor een speciale gelegenheid, maar je draagt ze net zo makkelijk bij je alledaagse kleding.

 

Esther van Glass and More

Esther heeft hele mooie sieraden van glas, maar ook van vilt, epoxy en zelfs natuursteen! Je kunt bij haar ook haar prachtige dichtbundel Hemeltranen krijgen.

 

Lynn van DAiLY soaps

Ikzelf! Bij mij kun je allemaal mooie ambachtelijke zepen en zeep-gerelateerde cadeau-producten krijgen. Daarnaast kun je ook je eigen zeepproducten door mij laten ontwerpen.

 

Maaike van Spikkels Baby

Maaike maakt de mooiste baby kleding. In haar shop vind je regelmatig nieuwe spulletjes, dus voor het perfecte kraam cadeau moet je bij haar zijn. 

 

Regina van Tijd voor een Workshop

Regina bied je de mooiste DIY pakketten aan. Wil je graag eens iets moois maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ga even bij haar kijken! En als je daar dan toch bent, neem dan vooral even een kijkje bij haar traktatie downloads.