VERZENDEN EN RETOUREN

 

Verzenden

Ik lever de bestellingen elke maandag en donderdag aan bij PostNL. Bestellingen die op deze dagen vóór 11:00 uur worden gedaan, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het mij echter om dit na te komen. DAiLY soaps is een eenmansbedrijf dat ik run naast mijn loonbaan, hierdoor kan het gebeuren dat de bestelling later wordt verzonden. Daarom houd ik een levertijd aan van uiterlijk 8 dagen. Mocht ik dit om welke reden ook niet na kunnen komen, dan krijgt u daar uiteraard bericht van.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen €4,50 voor alle bestellingen, ongeacht de grootte. De pakketten worden bezorgd door PostNL. Bij een bestelling van vier producten of minder wordt het verpakt in een brievenbus pakket, in dit geval hoeft u niet thuis te zijn bij levering. Bij een bestelling van meer dan vier producten zult u wel thuis moeten zijn om het pakket aan te nemen, deze past niet door de brievenbus. Over het algemeen zal de aflevering op dinsdag of vrijdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden, afhankelijk van mijn verzenddagen. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen. Houd hiervoor de track en trace code in de gaten die u toegestuurd krijgt.

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling van het product niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via info@dailysoaps.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.