Jou eigen zeep ontwerpen!

Heb jij binnenkort een speciale gelegenheid, en zou jij jou gasten graag willen verrassen met een uniek cadeautje? Of zou je ze juist iets willen toesturen omdat je ze gezien de omstandigheden niet kunt uitnodigen? Waarom stuur je ze niet een zeepje dat je zelf hebt ontworpen?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Kies je kleuren, de geur, het thema... Kies het volledige ontwerp!

 

Je kunt jou ontwerp per batch kopen. Afhankelijk van de mal bestaat één batch uit  ± 10 tot 19 zepen gewone zepen of 22 tot 24 mini zepen. Dit is dan ook de minimale afname. De prijs gaat op gewicht. Je kunt kiezen voor een zeep met een hele platte top, maar je kunt ook gaan voor een grote toef zoals bijvoorbeeld een dot slagroom. Je kunt gebruik maken van gedroogde producten, zoals bloemen, havermout of zelfs zout kristallen!

Heb je interesse in het ontwerpen van jou eigen zeep? Vul dan onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om het ontwerp en de prijs te overleggen.

 

P.s.: Als ik de foto's en het bestelproces van jou zeepjes mag laten zien op de site en social media van DAiLY soaps krijg je maar liefst 15% korting! Persoonlijke gegevens worden uiteraard niet bekend gemaakt.